ŠOKANTAN VIDEO/ NASTAVLJENO SUĐENJE ZA BRUTALNO UBISTVO

Krv na sve strane: Zbog ovih snimaka Pistorius je ponovo povraćao u sudnici

Arhiva14.03.14, 20:52h

Na suđenju su prikazane fotografije na kojima optuženi južnoafrički paraolimpijac stoji na svojim protetskim nogama golih prsa u boksericama umrljanim krvlju nakon što je ubio svoju djevojku...

Oscar Pistorius u sudniciNastavljeno je suđenje Oscaru Pistoriusu koji je optužen da je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp, a atletičaru je prilikom iznošenja dokaza ponovo pozlilo u sudnici, jer nije mogao da gleda slike sebe u krvi do koljena.

Na suđenju su prikazane fotografije na kojima optuženi južnoafrički paraolimpijac stoji na svojim protetskim nogama golih prsa u boksericama umrljanim krvlju nakon što je ubio svoju djevojku.

Policajac koji se prvi pojavio na mjestu zločina zatekao je Pistoriusa kako rastreseno šeta kuhinjom, dok se krvavi trag protezao čitavom kućom.

Ove fotografije su među brojnim jezivim slikama koje je uslikao policijski fotograf nakon pucnjave koja se dogodila na Valentinovo prošle godine.

Desetak stravičnih fotografija koje su prikazane u sudnici - uključujući i fotografiju na kojoj se vidi truplo Reeve Steenkamp - natjeralo je njenog ubicu ponovo na povraćanje.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook