UVREDLJIVI GRAFITI

'Ubij Turčina' ispisano na prostorijama Medžlisa u Trebinju

Arhiva09.03.14, 20:46h

Na fasadama prostorija Medžlisa Islamske zajednice Trebinje tokom noći sa subote na nedjelju su ispisani uvredljivi grafiti

trebinjeNa fasadama prostorija Medžlisa Islamske zajednice Trebinje tokom noći sa subote na nedjelju su ispisani uvredljivi grafiti.

Glavni imam Medžlisa IZ Trebinje Husein ef. Hodžić je na svom Facebook profilu objavio fotografije ovog vandalizma, uključujući poruku "Ubij Turčina!".

Po njegovin riječima, "izložba bolesnih nacionalista" postavljena na vanjskim fasadama Medžlisa IZ Trebinje u noći sa subote na nedelju bila je toliko "uspješna" da niko od prolaznika i "posjetilaca" nije tražio da se skine postavka.

- Uživao je bolseni dio prolaznika grada dok nije uočeno od mene kada je potom došla i polcija i grdaonačelnik Slavko Vučurević i pravoslavni sveštenik član odbora MRV Odbora Trebinje i paroh trebinjski Dražen Tupanjanin koji su osudili "izložbu" i tražili potpunu istargu o odavno nečem neviđenom u trebijnskom Kastelu - napisao je ef. Hodžić na svom Facebook profilu.

 

(fena/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook