HULIGANI ODNIJELI I FRIŽIDER

Grupa 20-ak navijača iz Zadra opljačkala trgovinu u Širokom Brijegu, uhapšena šestorica

Arhiva09.03.14, 10:50h

Grupa od 20-ak huligana s kapuljačama i šalovima na licu krala je raznorazne artikle, pri bijegu su oštetili željezna vratašca kraj kase te u šoku ostavili djelatnice trgovine. Za sada nije poznato u kolikoj vrijednosti je nestalo artikala te kolika šteta na metalnim vratima iznosti

zadarski navijači opljačkali prodavnicu u Širokom BrijeguFoto: Jabuka tv

Dvadesetak pripadnika navijačke skupine Tornado iz Zadra opljačkalo je u subotu trgovinu u središtu Širokog Brijega uoči početka susreta svoga kluba s domaćom momčadi u regionalnoj ABA ligi, a policija je uhapsila šest počinitelja, izvijestili su lokalni mediji.

Grupa od 20-ak huligana s kapuljačama i šalovima na licu krala je raznorazne artikle, pri bijegu su oštetili željezna vratašca kraj kase te u šoku ostavili djelatnice trgovine. Za sada nije poznato u kolikoj vrijednosti je nestalo artikala te kolika šteta na metalnim vratima iznosti.

Djelatnici trgovine odmah su zatvorili klizna vrata trgovine, no huligani su ubrzo vrata silom otvorili te pobjegli prema stadionu i dvorani Pecara gdje su se i zadržali u skupini.

U međuvremenu su pokrali i vanjski frižider iz još jedne obližnje trgovine.

Kada su pripadnici policija krenuli u potragu za huliganima oni su se razbježali, no po medijskim navodima šestorica su uhićena te se  sumnjiče za pljačku jer su prepoznati sa snimaka nadzornih kamera.

(Fena/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook