ŽESTOKA SVAĐA

Vijećnica HDZ-a poručila kolegama na sjednici: 'Nabijem vas na ku*ac!'

Arhiva08.03.14, 14:58h

Dok su građani Ploča u petak protestvovali ispred zgrade Otvorenog pučkog učilišta protiv najavljene gradnje termoelektrane na ugljen, na sjednici Gradskog vijeća Grada Ploče koja se održavala u zgradi učilišta odvijala se žestoka svađa među vijećnicima

protesti u pločamaDok su građani Ploča u petak protestvovali ispred zgrade Otvorenog pučkog učilišta protiv najavljene gradnje termoelektrane na ugljen, na sjednici Gradskog vijeća Grada Ploče koja se održavala u zgradi učilišta odvijala se žestoka svađa među vijećnicima.

Iako nisu raspravljali o termoelektrani, već su samo usput spomenuli tu temu vijećnicima nije nedostajalo motivacije da se ‘pokače’ oko drugih stvari.

U toku rasprave o plaćama i troškovima reprezentacije došlo je do ispada kada se nisu mogli dogovoriti o tome trebaju li dobiti uvid u troškove reprezentacije.

Najburnije je reagirala vijećnica HDZ-a Tonka Lovrinov, koja se ustala i rekla: Nabijem vas na k****! Zbog toga je dobila opomenu pred isključenje, piše Dubrovački dnevnik.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook