ZAJEDNO SMO 10 GODINA, PROSLAVIT ĆEMO SA CRVENOM JABUKOM

U subotu dan sjajne zabave za kupce u Mercator Centru Tuzla

Arhiva07.03.14, 12:49h

U subotu 08. marta obilježi ćemo 10 godina poslovanja Mercator Centra Tuzla sjajnom zabavom za pamćenje koju poklanjamo našim kupcima i posjetiocima u znak zahvalnosti za povjerenje koje su nam poklonili

MercatorU subotu 08. marta obilježi ćemo 10 godina poslovanja Mercator Centra Tuzla sjajnom zabavom za pamćenje koju poklanjamo našim kupcima i posjetiocima u znak zahvalnosti za povjerenje koje su nam poklonili.

Prije 10 godina otvorili smo vrata savremenog trgovačkog centra  za građane Tuzle i tuzlanske regije – Mercator Centar Tuzla koji je odmah postao omiljeno mjesto za kupovinu, izlaske i druženje. Upravo zbog zajedničkih 10 godina povjerenja koju nam pružaju naši kupci, želimo im pokloniti rođendansku zabavu.

Za nezaboravno rođendansko slavlje pripremili smo cjelodnevni zabavni program već od 11:00 uz bogate sadržaje: bit će zabave, smijeha i nagrada za velike i male,  sjajni muzički gosti.pOd 13 sati za dobro raspoloženje pobrinut će se Bend Čaroban svijet, a Big Brother’s Band 14:30h. U 16:00 sati ćemo podijeliti rođendansku tortu, a od 16:30 svima poklanjamo Crveni jabuku!

Uz zabavu kupcima smo pripremili i iznenađenja u kupovini, odličnu akcijsku prodaju odabranih proizvoda u Hipermarketu, Modiani, Beautique i Intersportu, a za prazničnu kupovinu pobrinuli su se i naši poslovni partneri.
Kupci, korisnici kartica Mercator Pika će za sve obavljene kupovine u Hipermarketu, Intersportu, Modiani i Beautique ostvariti duplu vrijednost bodova

Pozivamo Vas da zajedno proslavimo 10. rođendan Mercator Centra Tuzla.

Svi su dobro došli.

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook