'STUDENTS ON STAGE'

Koncert Muzičke akademije u Sarajevu u petak u galeriji BKC-a

Arhiva06.03.14, 13:11h

Sarajevska publika će imati priliku čuti raznolik program iz klasične literature, izvodit će se djela J. S. Bacha, W. A. Mozarta, G. Carissimia, B. Marcella, L. van Beethovena i F. Mendelsona

STUDENTS ON STAGEStudenti Muzičke akademije su nizom održanih koncerata pokazali da se naporan rad isplati u što se možemo uvjeriti produkcijom koncerta koji će se održati sutra. Ciklus koncerata u sezoni pod nazivom Students On Stage koji u svojim inicijalima podsjeća na internacionalni S.O.S signal upomoć naglašava koliko studenti žele da publika čuje njihov stav.

Sarajevska publika će imati priliku čuti raznolik program iz klasične literature, izvodit će se djela J. S. Bacha, W. A. Mozarta, G. Carissimia, B. Marcella, L. van Beethovena i F. Mendelsona, a studenti koji će nam izvesti ova djela su Edin Čekić (harmonika), Lejla Tucaković (klavir), Šejla Glinac (violina), Latif Moćević (bas), Dalia Bajrić (violina) i Irma Bojičić (klavir).

Koncert Students On Stage će se održati sutra, 7. marta 2014. u galeriji Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 19:30 sati.

Ulaz na koncert je besplatan!

(DEPO PORTAL/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook