EDIN DŽEKO NAKON ŠTO SU GA IZVIŽDALI S TRIBINA

Hvala svim navijačima koji me podržavaju i koji su me uvijek podržavali! Ostalima neka je na čast!

Arhiva06.03.14, 08:14h

Mene svaki poraz boli, jer ja sam pobjednik u duši i niko to ne može osporiti, niti promijeniti. Ja sam za reprezentaciju uvijek igrao srcem i tako ce biti i u budućnosti, kaže Džeko

edin dzeko na treningu city- Hvala svim navijačima koji me podržavaju i koji su me uvijek podržavali! Ostalima neka je na čast! Došao sam povrijeđen i kao takav ipak igrao, sa čime je selektor bio upoznat i u dogovoru sa njim sam trebao igrati samo poluvrijeme! Zašto me selektor nije zamijenio tada, a i onda kada sam tražio izmjenu opet sa terena, to samo on zna! Mene svaki poraz boli, jer ja sam pobjednik u duši i niko to ne može osporiti, niti promijeniti. Ja sam za reprezentaciju uvijek igrao srcem i tako ce biti i u budućnosti - rekao je bh. reprezentativac edin Džeko nakon sinoćnjeg poraza od selekcije Egipta.

Podsjećamo, Zmajevi su u Innsbrucku izgubili od Egipta s 2:0. Razočarani navijači, njih više od deset hiljada, tražili su većim dijelom utakmice izlazak Edina Džeke s travnjaka.

"Ovo je sramota. Da nam navijači ovoliko zvižde na utakmici i vrijeđaju Džeku. Ne mogu vjerovati što se dogodilo, ovo vjerojatno nisu navijači koji nas prate na ostalim utakmicama", rekao je selektor reprezentacije BiH Safet Sušić nakon utakmice i dodao:

"Ovaj poraz nije meni neko iznenađenje. Egipat je jak i da sutra igramo možda bi nam se isto dogodilo."

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

VEZANI TEKSTOVI: SAFET SUŠIĆ NAKON PORAZA OD SELEKCIJE EGIPTA: Ovo je sramota! Da nam navijači ovoliko zvižde na utakmici i vrijeđaju Džeku...

FOTO/ EGIPAT U PRIJATELJSKOM SUSRETU SLAVIO 2:0: Zmajevi razočarali 14 hiljada navijača u Innsbrucku



Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook