PUCNJAVA NA BRČANSKOJ MALTI

Drama u Tuzli: Dvojica muškaraca ranjena u 'sačekuši'

Arhiva03.03.14, 14:27h

B.K. i Đ. E. su teško ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak oko 12:30 sati u blizini Raiffeisen banke na Brčanskoj Malti u Tuzli

tuzla pucnjavaB.K. i Đ. E. su teško ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak oko 12:30 sati u blizini Raiffeisen banke na Brčanskoj Malti u Tuzli. Pomenuti su bili u automobilu ‘audi’ na koje su dvojica napadača zapucali, najvjerovatnije, iz automatske puške. Prema nezvaničnim informacijama sa mjesta događaja, napadači su se nakon pucnjave udaljili u pravcu naselja Bulevar.

Povrijeđeni su sa višestrukim tjelesnim povredama prevezeni u UKC Tuzla.˝Osoba inicijala B.K. je primljena u Kliniku za hirurgiju, dok je Đ.E. hospitaliziran u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Pacijeti se nalaze u obradi, tako da vam trenutno ne mogu kazati više informacija o stepenu njihovih povreda˝, izjavila je za Danas.info glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Aščerić Mujedinović.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o obračunu kriminalnih grupa u Tuzli. O slučaju je upoznat kantonalni tužilac, dok uviđaj na mjestu događaja obavljaju službenici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK. Policija traga za napdačima.

 

(tip.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook