VIDEO/ GNUSAN ČIN

Trenutak u kojem monstrum gura djevojku pod vlak u metrou

Arhiva28.02.14, 18:20h

Gnjsan huliganski čin dogodio se u metrou Sao Paola, u kojem je nepoznati napadač bez ikakvog razloga i provokacije gurnuo djevojku s platforme pred nadolazeći vlak. Djevojci je u nesreći amputirana ruka. Sve se dogodilo na njezin rođendan

guranje pod vozGnjsan huliganski čin dogodio se u metrou Sao Paola, u kojem je nepoznati napadač bez ikakvog razloga i provokacije gurnuo djevojku s platforme pred nadolazeći vlak. Djevojci je u nesreći amputirana ruka. Sve se dogodilo na njezin rođendan.

Nepoznati napadač gurnuo je pod vlak u metrou Sao Paola djevojku, koja je u izazvanoj nesreći ostala bez ruke. Svjedoci događaja pričaju kako je napadač pobjegao s mjesta događaja smijući se, a Maria da Conceicao de Oliveira završila je u bolnici gdje su joj liječnici, da bi joj spasili život, morali amputirati ruku, prenosi Daily Mail.

Policija traga za huliganom u bijeloj majici i crnim hlačama, a napad je snimljen i putem više nadzornih kamera, od koji se jedna nalazila u kabini strojovođe, koji nije mogao ništa poduzeti da spriječi nesreću.

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook