'APOSTOLI, PUNITE BOX SLIKAMA'

Žrtva facebook grupe: Pila sam tablete, roditeljima nisam mogla reći...

Arhiva28.02.14, 15:25h

Nakon što je prošle godine domaću javnost zgrozila grupa pod nazivom ''Vinkovačke kur*e'', koja je omalovažavala i vrijeđala maloljetnice iz tog grada, sličan slučaj sada se pojavio i u Virovitici

depresijaNakon što je prošle godine domaću javnost zgrozila grupa pod nazivom ''Vinkovačke kur*e'', koja je omalovažavala i vrijeđala maloljetnice iz tog grada, sličan slučaj sada se pojavio i u Virovitici.

'Apostoli, punite box slikama'

Kontroverznu je grupu ''lajkalo'' gotovo 3.000 posjetitelja. U tekstu poruke za sve posjetitelje, među brojnim vulgarnostima, stoji i poziv ''Apostoli, punite box slikama svojih susjeda, cura sadašnjih ili bivših...''. 

Jedna od maloljetnih žrtava čija se intimna fotografija pojavila u spornoj grupi ispričala je za Glas Slavonije kakve joj je probleme prouzročila te što je sve preživljavala zbog nečije odvratne šale. 

 

Pala u depresiju, pila tablete, roditeljima nije mogla reći

''Kada se moja fotografija, koju je imao bivši momak, pojavila na internetu, šokirala sam se. Nisam znala zašto je to netko napravio i zašto baš meni. Pala sam u depresiju i pila tablete za smirenje. Bilo mi je slabo. 

Pomislila sam, Bože, što će se sada dogoditi, što ako mi doznaju roditelji. Otišla sam na policiju u drugi grad, jer sam se zbog sramote stidjela ići u Viroviticu i raspitala se što mogu učiniti. Odgovor je bio – tužiti, ali privatno, za što nemam novca i što je gotovo nemoguće. Svašta sam pisala ispod svoje fotografije, prijetila i ona je ubrzo skinuta'', rekla je. 

No, pojedine djevojke svoje fotografije shvatile su kao šalu te su se upustile u komentiranje na svoj i tuđi račun. 

Ipak, ozbiljniji Virovitičani smatraju da je takav kriminal nedopustiv. 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook