VIDEO/ POTRESAN SUSRET MAJKE S ČOVJEKOM KOJI JOJ JE SINA UČINIO BILJKOM

'Uništio si život mom dječaku! On svaki dan umire! Ne vidi, ne čuje, ne može jesti'

Arhiva26.02.14, 16:32h

'Uništio si život mom dječaku! On svaki dan umire! Ne vidi, ne čuje, ne može jesti! Prošlo je pet godina i nikad ti neću oprostiti! Nikad!'

potresan susretDječak Abdallah Khader imao je samo dvije godine kada se pijani vozač zabio u automobil njegove obitelji i doslovno ga napravio biljkom.

Nakon pet godina, majka nesretnog vozača smogla je snage suočiti se s čovjekom koji je uništio život njenom sinu, prenosi Daily Mail.

Očito je bilo da je za ovakav korak potresenoj majci trebalo hrabrosti, a u trenutku kad ga je vidjela sasula mu je sve u lice što se godinama skupljalo u njoj.

"Uništio si život mom dječaku! On svaki dan umire! Ne vidi, ne čuje, ne može jesti! Prošlo je pet godina i nikad ti neću oprostiti! Nikad!", vikala je vidno potresena majka.

Pijani vozač se pokušao ispričati što je majku još više razljutilo: "Sad bi moj sin trebao biti dobro nakon što si ti rekao da ti je žao, prestani se ispričavati, prestani!", vikala je držeći sliku svog malog dječaka.

Netko joj je rekao da Richardson koji se trenutno nalazi u zatvoru u Teksasu gdje još uvijek čeka suđenje ima sliku njenog dječaka i da se moli za njega. "Imaš sliku mog sina? Da se nisi usudio taknuti tu sliku! On je anđeo, a ti si Sotona!", govorila je majka kroz suze.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook