VIDEO/ DRAGAN ČAVIĆ, PREDSJEDNIK NDP-A

Vlast se sprema za krvoproliće! Policajcima je naređeno da ne smiju napuštati mjesto boravka, medicinsko osoblje pravi plan spašavanja!

Arhiva23.02.14, 17:58h

Javnost ne zna da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, internim aktom, svojim pripadnicima zabranilo da se udaljavaju od mjesta boravka i da budu u pripravnosti, a Ministarstvo zdravlja naredilo zdravstvenim ustanovama da naprave plan zaštite i spašavanja, te dodatne doze krvi, što ukazuje na to da se vlast sprema na krvoproliće, zabrinut je Čavić

Dragan Čavić nova
Narodni demokratski pokret apsolutno ne podržava prodaju 65% državnog kapitala u Rudniku željezne rude „Ljubija“ metodom direktne pogodbe.

Smatra da je to nastavak mutnih radnji u režiji Milorada Dodika i njegovih sljedbenika i da je preduzeće zainteresovano za kupovinu rudnika, “Israeli investment group“, zapravo of-šor kompanija registrovana na egzotičnim Karipskim ostrvima, ali ima filijalu i u Bajaluci.

Na samo jednoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, a to je naredna, građani će biti zaduženi za 294 miliona maraka i to treba da znaju, navodi Čavić. I protiv toga će NDP biti.

Javnost ne zna da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, internim aktom, svojim pripadnicima zabranilo da se udaljavaju od mjesta boravka i da budu u pripravnosti, a Ministarstvo zdravlja naredilo zdravstvenim ustanovama da naprave plan zaštite i spašavanja, te dodatne doze krvi, što ukazuje na to da se vlast sprema na krvoproliće, zabrinut je Čavić.

U Republici Srpskoj (ima najmanje 100 osoba koje se nalaze na raznim funkcijama izvršne vlasti, direktorskim pozicijama i upravnim odborima koji u ovom trenutku imaju mjesečna primanja u neto iznosu većem od 10.000 KM, tvrdi Čavić. Samo njih 100, a ima ih mnogo više, koštaju poreske obveznike i građane godišnje više od 20 miliona KM i stoga sve priče o štednji u RS padaju u vodu, navodi Čavić i najavljuje da će uskoro objaviti spisak nekih od tih privilegovanih.



(BN TV/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook