UČESTVUJ U ANKETI I OSVOJI VRIJEDNU NAGRADU

Koje su najbolje kompanije Bosne i Hercegovine: Odaberite Najpoželjnijeg poslodavca 2014!

Arhiva20.02.14, 10:57h

Svi učesnici u istraživanju mogu navesti tri najbolje kompanije prema njihovom mišljenju, te će odabrati zašto smatraju da su upravo te kompanije najpoželjniji poslodavci (visina plate, odnos prema zaposlenicima, mogućnost napredovanja i drugo). Učešćem u istraživanju dajete svoj doprinos u prepoznavaju kompanija koje brinu za svoje zaposlene, a osim toga možete osvojiti vrijednu nagradu

Najpoželjniji poslodavac 2014Počelo je istraživanje pomoću kojeg će nam građani Bosne i Hercegovine reći koje su to kompanije najpoželjniji poslodavci u BiH 2014. godine!

Istraživanje Najpoželjniji poslodavac već osmu godinu zaredom provodi kompanija Development Studio/portal Posao.ba putem online ankete.

Svi učesnici u istraživanju mogu navesti tri najbolje kompanije prema njihovom mišljenju, te će odabrati zašto smatraju da su upravo te kompanije najpoželjniji poslodavci (visina plate, odnos prema zaposlenicima, mogućnost napredovanja i drugo).

Učešćem u istraživanju dajete svoj doprinos u prepoznavaju kompanija koje brinu za svoje zaposlene, a osim toga možete osvojiti vrijednu nagradu.

Najpoželjniji poslodavac 2014

O projektu Najpoželjniji poslodavac

Cilj projekta Najpoželjniji poslodavac jeste promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH. Na taj se način kompanije dodatno motiviraju da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima, te da ponude bolje uvjete za rad, razvoj i edukaciju.

U aprilu 2014.-te godine organizovati će se svečana ceremonija dodjele priznanja te će se javnost obavijestiti o rezultatima istraživanja. Ova ceremonija dodjele organizira se svake godine i jedan je od najvažnijih događaja u poslovnom okruženju BiH. Poslodavcima se dodjeljuje kao nagrada znak Najpoželjniji poslodavac koji mogu koristiti uz ime svoje kompanije u svim načinima predstavljanja.

Učešćem u istraživanju osvojite nagradu!

Svaka osoba koja ispuni anketu i odabere Najpoželjnijeg poslodavca može osvojiti jednu od vrijednih nagrada koju je obezbijedio sponzor nagradne igre Dr. Techno.

Nagrade za učešće u istraživanju jesu: Asus Google Nexus 7 tablet i Samsung GT - B5512 Galaxy y pro duos mobitel, a sve što je potrebno jeste da ispunite anketu na: www.posao.ba/#!thebestemployer!“

Generalni medijski pokrovitelji projekta su: Klix, Radio Sarajevo i Business Magazine.

Saznajte više informacija i ko su prošlogodišnji najpoželjniji poslodavci na www.poslodavac.ba

Najpoželjniji poslodavac 2014

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook