VIDEO/ BAHATI PREDSJEDNIK RS-A OPET VRIJEĐA

Kako su novinari ponovo razljutili Milorada Dodika: Jedno veliko ništa si TI, kao što je i ova zemlja NIŠTA!

Arhiva17.02.14, 23:22h

Kada je novinar NTV Hayata Milorada Dodika upitao da li to znači da su i bh. političari jedno veliko ništa, kada predstavljaju zemlju koja je "ništa", vidno iznerviran predsjednik RS-a odgovorio je u svom stilu...

sastanak s fileomU svom stilu, bahato i drsko, Milorad Dodik istakao je pred početak današnjeg sastanka sa Štefanom Fuleom da od njega ne čekuje ništa, naglasivši kako je i sve što je do sada bilo, takođe, „bilo ništa“.

- I ova zemlja je ništa. Ovdje se radi o jednog iluziji koju promovišu i domaće, a najviše strane snage. Radi se o neozbiljnoj zemlji u kojoj ne može ništa da funkcioniše, nije poštovan mirovni ugovor i nikada nije uspostavljena Dejtonom ugovorena BiH, rekao je Dodik.

Nakon toga ga je novinar NTV Hayata upitao da li to znači da su i bh. političari jedno veliko ništa, kada predstavljaju zemlju koja je "ništa"? Vidno iznerviran predsednik RS-a se nije snašao, te je bijesno procijedio:

- Jedno veliko ništa si ti koji pokušavaš da devastiraš ljude koji pokušavaju nešto da urade...

Dodik je i ovog puta naglasio kako sebe ne vidi kao bosanskohercegovačkog političara, te da ga bh. politika 'uopšte ne interesuje'.

- Ja sam političar Republike Srpske, izabran neposrednim izborima, i nikada neću prihvatiti da mi neko pripiše da sam bh. političar, BiH me ne zanima, poručio je predsjednik drugog entiteta.

Pogledajte kako je danas Milorad Dodik izvrijeđao novinare u Sarajevu...

(Anadolija/DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook