BIZARAN SLUČAJ

Uhapšena jer devet godina nije vratila film u videoteku

Arhiva17.02.14, 15:18h

Kayla Michelle Finley Pickensa u Južnoj Karolini uhićena je prošlog četvrtka kad je došla u policijsku postaju prijaviti zločin

bizaran slučajKayla Michelle Finley Pickensa u Južnoj Karolini uhićena je prošlog četvrtka kad je došla u policijsku postaju prijaviti zločin.

A umjesto da izvrši svoju prijavu sama je završila iza rešetaka nakon što su policajci utvrdili da za njom postoji aktivna potjernica jer nije vratila film u videoteku, prenosi Huffington Post. 

Optužena je za sitnu krađu jer nije vratila video kazetu s filmom "Monster-In-Law" u kojem glavnu ulogu igra Jennifer Lopez 2005. godine te je provela noć u zatvoru, a određeno joj je i 2000 dolara kazne. Videoteka u kojoj je film posudila odavno je zatvorena.

"Sasvim je jasno da policija u Pickensu nema pametnija posla. Planiram se žaliti na ovo. Apsurdno je to što mi se događa", poručila je 27-godišnja Finley.

Iz policije su kazali da su pisma upozorenja u kojima se Finley traži da vrati video kasetu poslana na njezinu kućnu adresu pred gotovo devet godina. Ona kaže da nikad nije dobila ništa od navedenog.

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook