VIDEO/ ŠOKANTAN SLUČAJ

Profesorica vodila ljubav s učenicima nasred učionice

Arhiva13.02.14, 17:21h

Uprava srednje škole dobila je anonimnu dojavu da njihova profesorka matematike upražnjava seksualne odnose sa učenicima, zbog čega je uhapšena u kratkom roku i optužena za silovanje maloljetnika

profesoricaUprava srednje škole dobila je anonimnu dojavu da njihova profesorka matematike upražnjava seksualne odnose sa učenicima, zbog čega je uhapšena u kratkom roku i optužena za silovanje maloljetnika.

Meredith Kler Pauel (24), profesorka matematike u srednjoj školi Linkoln, u Takomi, Vašington, uhapšena je pod sumnjom da je stupala u seksualne odnose sa svojim učenicima.

Hapšenje je uslijedilo kao posljedica anonimne dojave o seksualnim aktivnostima profesorice sa svoja tri učenika, koja je bila upućena upravi škole. Profesorka je navodno oralno zadovoljavala učenika od 15 godina, dok je sa drugim učenikom (16) imala seksualni odnos u školi i to usred učionice.

Prema optužbama, treći učenik mogao bi se “pohvaliti” fotografijom koju je dobio od profesorke nakon što je sama sebe slikala u svojoj kadi.

Pauelova se nalazi u okružnom zatvoru suočava se sa krivičnom optužbom za silovanje deteta i seksualno opštenje sa maloletnim licem.

Pogledajte video:

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook