N/FSBIH TRAŽI NOVOG SPONZORA

Zmajevi u Legea dresovima do 31. maja?!

Arhiva13.02.14, 15:21h

Kako saznaje NAP (Novinska Agencija Patria) vrlo male su šanse da Legea nastavi oblačiti Zmajeve, jer su mnogi drugi brendovi i proizvođači sportske opreme zainteresirani za saradnju s NSBiH

BiH u Žilini
Tehnički sponzor Nogometnog saveza BiH italijanski proizvođač sportske opreme Legea ima ugovor s krovnom kućom bh. nogometa do 31. maja ove godine.

Kako saznaje NAP (Novinska Agencija Patria) vrlo male su šanse da Legea nastavi oblačiti Zmajeve, jer su mnogi drugi brendovi i proizvođači sportske opreme zainteresirani za saradnju s NSBiH.

Kako nam je potvrđeno iz Saveza u ovom trenutku se ne razmišlja o novim opcijama, jer će sačekati istek ugovora, pa tek tada krenuti u pregovore s drugim brendovima.

Međutim, prema pravilima FIFA-e nogometni savezi zemalja učesnika Svjetskog prvenstva do sredine februara morat će saopćiti u kojim će dresovima njihove reprezentacije igrati.

- Najvjerovatnije da nećemo igrati u Legea dresovima na Svjetskom prvenstvu, ali za sada još ne pregovaramo ni s kim – kazali su za NAP iz NSBiH.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook