ALEKSANDRA PANDUREVIĆ, ZASTUPNICA SDS-A U PSBIH

Poslanici iz Republike Srpske mogu se očekivati u državnom palamentu čim se za to stvore uslovi

Arhiva13.02.14, 14:31h

Poslanici iz Republike Srpske ne sudjeluju u radu državnog parlamenta jer se ne osjećaju sigurno zbog protesta, koji od prošle sedmice traju u glavnom gradu BiH, a u kojima građani izražavaju nezadovoljstvo socijalno-ekonomskim statusom i ukupnim stanjem u društvu

Aleksandra Pandurević nova

Poslanica Srpske demokratske stranke (SDS) u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević kazala je danas novinarima da se poslanici iz Republike Srpske mogu očekivati u državnom parlamentu čim se za to stvore uslovi.

- Čim se stvore uslovi da se odluke donose bez pritisaka i uslovi za bezbjednost, samo neka neko garantuje - kazala je ona.

Poslanici iz Republike Srpske ne sudjeluju u radu državnog parlamenta jer se ne osjećaju sigurno zbog protesta, koji od prošle sedmice traju u glavnom gradu BiH, a u kojima građani izražavaju nezadovoljstvo socijalno-ekonomskim statusom i ukupnim stanjem u društvu.

Na pitanje da li će SDS tražiti smjenu državnog ministra sigurnosti Fahrudina Radončića u vezi s aktuelnim dešavanjima, Pandurević kaže da „Radončić nema operativne nadležnosti nad policijskim agencijama“.

- Odgovorni su oni koji su zatajili na nižim nivoima, ali, u svakom slučaju, o svemu će odlučiti organi Srpske demokratske stranke - kazala je.

(Fena/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook