POSLANIK SDS-A OBRUŠIO SE NA SVOG STRANAČKOG ŠEFA

Bosić je politička kukavica i slabić... On ne može uspješno da vodi ni mjesnu zajednicu, a kamoli stranku!

Arhiva13.02.14, 13:54h

Optuživši Bosića da ne smije, tvrdi Pašić, da se prihvati ključne uloge, da bude predsjednik RS-a i da je stalno prepušta drugima, kazao je da Bosić ne želi da SDS pobjedi na izborima, te da je "politička kukavica i slabić“

Mladen Bosić nova
Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini RS-a Radomir Pašić iznio je danas niz teških optužbi na račun lidera te stranke Mladena Bosića, sve s ciljem, kako tvrdi, da spasi SDS.

Neće napustiti tu stranku, već "sve ovo priča radi istine kako bi probudio vjerno članstvo s ciljem spasa SDS-a", a ne zna da li će biti donesena odluka o njegovom isključenju iz stranke.

Pašić je u izjavi novinarima u Banjoj Luci rekao da Bosić “ne može uspješno da vodi ni mjesnu zajednicu, a kamoli stranku, a ne daj Bože državu”.

Optuživši Bosića da ne smije, tvrdi Pašić, da se prihvati ključne uloge, da bude predsjednik RS-a i da je stalno prepušta drugima, kazao je da Bosić ne želi da SDS pobjedi na izborima, te da je "politička kukavica i slabić“.

- Dok je Mladen Bosić predsjednik SDS-a, Milorad Dodik može da stavi prste u uši i da pjeva, jer pored njega može da vlada i 100 godina - rekao je Pašić ustvrdivši da Bosić ima "politički dil s Dodikom“.

Pašić još kaže da bi "volio da se neki raniji SDS-ovci vrate u tu stranku“.

Inače, Radomir Pašić bio je nedavno u centru političke razmirice unutar SDS-a u Novom Gradu/Bosanskom Novom.

(Fena/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook