VALENTINOVO JEEE... DAN ZALJUBLJENIH U MERCATOR CENTRIMA

Za zaljubljene posebna ponuda i zabava: Romantično putovanje u vrijednosti od 3.000 KM!

Arhiva12.02.14, 14:25h

Ove godine je Mercator BH pripremio pravo iznenađenje za Valentinovo svojim kupcima, nezaboravne događaje, akcijska ponuda najraznovrsnijih kvalitetnih proizvoda koje možete pokloniti najdražim ili romantično putovanje za nezaboravan doživljaj

Mercator ValentinovoNa dan zaljubljenih, pozivamo vas u Mercator Centre slavimo Dan zaljubljenih. Ove godine je Mercator BH pripremio pravo iznenađenje za Valentinovo svojim kupcima, nezaboravne događaje, akcijska ponuda najraznovrsnijih kvalitetnih proizvoda koje možete pokloniti najdražim ili romantično putovanje za nezaboravan doživljaj.

Isti dan ćemo dodijeliti nagradu ljubavnoj poruci koja je osvojila najviše like-ova. Kome će ljubavna, romantična poruka koja osvoji najviše likova donijeti vrijednu nagradu, romantično putovanje po želji, saznat ćemo u 12:00 sati takođe na našoj Facebook stranici. Mercator i Syoss će pokloniti vaucher u vrijednosti od 3000 KM za romantično putovanje po želji za poruku sa najviše Like-ova.

Za osvojiti vrijednu nagradu bilo je dovoljno samo napisati romatičnu poruku u naš inbox koja je objavljena u albumu „Valentinovo“. Najljepša ljubavna poruka na Facebook Fun Page Mercator BH like-la se od 05. do 14.02. ove godine.

U Lumpi igraonicama pripremili smo zabavne i edukativne radionice za najmlađe, izradit ćemo čestitke i druge rukotvorine za najdraže, a za mame i tate zabavne igrice.

Pridružite nam se u Mercator Centrima u petak, 14. februara od 11:00 do 13:00 sati!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook