OVAKO VLASTI RS REAGUJU NA POKUŠAJE BUNTA

Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM

Arhiva12.02.14, 09:55h

Da protestovati nije nimalo lako potvrđuje slučaj Draška Ćupa iz Omarske.On je prije nekoliko dana protestovao na banjalučkom Trgu Krajine želeći ukazati na preveliku nezaposlenost među mladima, javlja BN televizija

draško ćupDa protestovati nije nimalo lako potvrđuje slučaj Draška Ćupa iz Omarske.On je prije nekoliko dana protestovao na banjalučkom Trgu Krajine želeći ukazati na preveliku nezaposlenost među mladima, javlja BN televizija.

Policija je Ćupa, koji je magistar farmacije, vrlo brzo privela i nakon višečasovnog ispitivanja uručila mu prekršajni nalog i uplatnicu da plati 550 maraka kazne, jer je, kako je navedeno, protestovao na, za to ne predviđenom mjestu i imao je transparente uvredljivog sadržaja.

Kada više nije mogao sjediti skrštenih ruku kod kuće, odlučio je javno iskazati svoje nezadovoljstvo što hiljade mladih, pa i on sam, nema posla. Krajnje odredište mu je bio banjalučki Trg Krajine, gdje je izložio transparente i završio u policiji.
Da je policija intervenisala potvrdila je i portparol CJB Banjaluka Marija Markanović. Da, krenuo sam bježati, ali samo da kupim dopunu da se javim porodici, kaže Ćup. Policiji je trebalo više časova da istraži o kome se radi. Istraga je bila veoma detaljna.

Nakon istrage uslijedilo je uručenje prekršajnog naloga s kaznom od 550 maraka.

 

(rtvbn/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook