SBB BIH ZAHVALJUJE GRAĐANIMA NA 'MASOVNOJ PODRŠCI'

'Bitno je da od Radončića ostavku ne traži narod, nego korumpirani Izetbegović'

Arhiva11.02.14, 19:21h

SBB zahvaljuje građanima na 'masovnoj podršci ovoj stranci' i podsjeća, što pokazuju i događaji u regionu, 'da svaki kriminal, prije ili kasnije, bude sankcioniran od strane pravne države, pa i onaj vezan za nerazriješena politička ubistva'

radoncic-izetbegovicSavez za bolju budućnost smatra da pokušajem sklanjanja Radončića bošnjačka državna mafija želi da kazni Radončića što je ostao uz svoj narod i nije prihvatio da u interesu kriminalne vlasti policija tuče nevine i gladne građane.

U saopćenju, povodom zahtjeva Bakira Izetbegovića i SDA da ministar Radončić podnese ostavku, SBB ističe da je "zadovoljan da od Radončića ostavku traže korupcionaši u liku Bakira Izetbegovića, a ne narod koji masovno traži odlazak nesposobne vlasti SDA i SDP-a".

- Odlaskom Radončića oni misle da mogu zaustaviti građansku pobunu i antikorupcijski cunami i tako se spasiti odgovornosti što 55 posto građana nema posla, 50 posto je gladnih, a BiH je i zvanično prva u Evropi po sistemskoj korupciji - ističe se u saopćenju.

SBB zahvaljuje građanima na masovnoj podršci ovoj stranci i podsjeća, što pokazuju i događaji u regionu, da svaki kriminal, prije ili kasnije, bude sankcioniran od strane pravne države, pa i onaj vezan za nerazriješena politička ubistva, saopćio je Press-centar Saveza za bolju budućnost BiH.

(Fena/md)

VEZANI TEKST: SDA PODRŽAVA NASTAVAK RADA VLADE FBIH: Izetbegović: Nećemo učestvovati u destrukciji Federalne vlade i tražimo ostavku ministra sigurnosti!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook