VIDEO/ PODIJELJENI DEMONSTRANTI REPUBLIKE SRPSKE

Pogledajte kako su se 'sukobili' građani Bijeljine koji ne žele BiH i oni koji ne žele Dodika i njegovu vlast!

Arhiva09.02.14, 20:23h

Jedni za promjene unutar Srpske, drugi puni mržnje prema državi u kojoj žive - Bosni i Hercegovini. Pogledajte snimak današnjih protesta u Bijeljini i poslušajte konstradiktorne izjave organizatora protesta...

podijeljeni demonstranti u BijeljiniNesvakidašnji protesti održali su se danas u Bijeljini. S jedne strane bila je grupa građana koja je demonstrirala protiv postojeće vlsti u Republici Srpskoj i uzvikivala: “Lopovi, lopovi” i “Lopovi, napolje”.

Istovremeno, samo desetak metara dalje, ispred zgrade Centra za kulturu, okupila se druga grupa građana koji su uzvikivali “Srbija, Srbija”, “Mnogo ste smiješni”, “Bijeljina je Srbija, nikad Federacija”.

Jedni za promjene unutar Srpske, drugi puni mržnje prema državi u kojoj žive - Bosni i Hercegovini. Pogledajte snimak današnjih protesta u Bijeljini i poslušajte konstradiktorne izjave organizatora protesta.

VEZANI TEKST: PROTESTI I U BIJELJINI: Uz parole 'Lopovi, lopovi' i 'Bijeljina je Srbija, nikad Federacija' okupile se dvije grupe demonstranata

(TV BN/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook