FUKARE ODGOVARAJU NA OPTUŽBE ZA IZAZIVANJE NEREDA

Nije tačno da su navijači FK Sloboda kupovali solnu kiselinu pred današnje demonstracije u Tuzli!

Arhiva07.02.14, 15:07h

Nakon informacije da grupa navijača FK Sloboda jutros u obližnjoj DM prodavnici kupila oko 60 litara solne kiseline, u namjeri da pripremaju Molotovljeve koktele koje planiraju bacati tokom demonstracija u Tuzli, stigla je reakcija od strane navijača koji tvrde da je ova informacija netačna i da osobe koje su kupavale solnu kiselinu nisu članovi 'Fukara'!

Fukare TuzlaNakon informacije da grupa navijača FK Sloboda jutros u obližnjoj DM prodavnici kupila oko 60 litara solne kiseline, u namjeri da pripremaju Molotovljeve koktele koje planiraju bacati tokom demonstracija u Tuzli, stigla je reakcija od strane navijača koji tvrde da je ova informacija netačna i da osobe koje su kupavale solnu kiselinu nisu članovi 'Fukara'!

MUP Tuzlanskog kantona u međuvremenu je potvrdio da se operativnim radom na terenu došlo do saznanja demonstranti po pojedinim trgovinskim radnjama u Tuzli kupuju solnu kiselinu i kreč u prahu, u namjeri da iste upotrijebe u današnjim demonstracijama.

Tokom demonstracija zapaljena je zgrada Vlade u Tuzli, a ko je i kako među demonstrantima zapalio Vladu, za sada nije poznato.      

VEZANI TEKST:

ALARMANTNO/ I NAVIJAČI 'FK SLOBODA' MEĐU PROTESTANTIMA: Da li će se protesti u Tuzli pretvoriti u tragediju: 'Fukare' kupile 60 boca solne kiseline pred današnje demonstracije!

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook