IZJAVA DANA/ SUAD ZELJKOVIĆ, PREMIJER KANTONA KS

U Sarajevu nema niko razloge za nezadovoljstvo!!!

Arhiva06.02.14, 23:02h

Kraj drugog dana protesta u BiH začinio je na večerašnjoj press konferenciji premijer KS Suad Zeljković, ustvrdivši da je u Sarajevo narodu dobro i da niko nema razloga za nezadovoljstvo. Svoje mišljenje o ovoj izjavi možete iznijeti na FB stranici DEPO Portala

Suad ZeljkovićSuad Zeljković, premijer Kantona Sarajevo, je također istakao da ne postoje razlozi da se napada imovina građana kao niti da se atakuje na život onih koji su dužni da zaštite poredak.

"Neredi ne odgovaraju nikome i ne čine dobro BiH. Danas sam doživio to da u onom parku gdje sam spriječio agresore da uđu u zgradu Predsjedništva BiH tokom rata pojedinci koji imaju 17 ili 18 godina napadaju zgradu u kojoj ja sjedim označavajući to kao izraz demokratije".

"Solidarisanje jeste opravdano, ali ne na ovakav način. U Sarajevu niko nema razlog za nerede i ovakvo djelovanje. Nema niti jedne neisplaćene plaće niti i nijedan segment društva nema razloge za nezadovoljstvo. Primijetili smo da proteste vode isti ljudi već 10-ak godina koji sa ulica vode politiku u KS", kazao je Zeljković, dodavši da ako ne budu jasno razgraničili šta su opravdani razlozi, a šta ne, imat ćemo razvoj anarhije.

(Fena/DEPO PORTAL)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook