TRENER SVIH TRENERA

Miroslav Ćiro Blažević; Mourinho svira ku***!

Arhiva06.02.14, 12:00h

Takvo ponašanje Portugalca nije se dopalo Miroslavu Ćiri Blaževiću, iskusnom harizmatičnom treneru koji je u razgovoru za „Alo!” uzvratio u svom stilu

Miroslav Ćiro Blažević nova

Čelsi je održao čas fudbala Mančester sitiju na „Etihadu”, Nemanja Matić je opravdao nadimak Spajdermen jer je pokupio sve lopte na sredini, dok je Branislav Ivanović postigao gol koji je odlučio pobednika! Ipak, posle meča se u centru pažnje našao niko drugi do Žoze Murinjo, prenosi Alo.rs.

Portugalac je ponovo imao svoj šou na konferenciji za medije, pošto je na pitanje novinara kako je motivisao igrače da „onako iskidaju” protiv favorizovanog Sitija i potpuno se uključe u trku za titulu mrtav ladan odgovorio:

- Nisam držao nikakav motivacioni govor. Bili, naš maser, obratio se timu. Ozbiljan sam – rekao je Gospodin Specijalni uz osmeh.

Ubrzo je usledilo novo pitanje: šta je maser Bili Mekaloh, inače Škot, mogao da kaže, pa da toliko motiviše fudbalere pred tako bitan meč?! Murinjo je ponovo blistao.

- Šta je rekao? Toliko je urlao na škotskom da nisam ni reč razumeo. Uauauaaa uaaaa uaaaa…. aauuuuuaaa. Ni igrači ga nisu ništa razumeli, ali su mu aplaudirali. Dakle, bio je to solidan govor – objasnio je Murinjo.

Takvo ponašanje Portugalca nije se dopalo Miroslavu Ćiri Blaževiću, iskusnom harizmatičnom treneru koji je u razgovoru za „Alo!” uzvratio u svom stilu.

- Murinjo svira ku*cu! Je*o ga maser. Zajebava nas sve s tom pričom o maseru. Kakav, bre, maser?! Dopada mi se Murinjo, veliki je trener, ali to što on radi i šta priča posle meča me nervira. Pa ako je maser motivisao igrače, neka mu onda Murinjo plati onih 10 miliona što prima godišnje – grmeo je Ćiro.

(Alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook