VIDEO/ PREMIJERA 8. MARTA

Pogledajte trailer za crnogorski horor film 'Mamula': Priča o sireni - ubici!

Arhiva06.02.14, 17:51h

Ovaj horor film na engleskom jeziku prati dvije mlade Amerikanke koje dolaze u posjetu prijateljima u Crnoj Gori, željne zabave i dobrog provoda. Ignorišući savjete mještana, ova grupa prijatelja odlazi na zabranjeno ostrvo Lastavica kako bi posjetili tvrđavu Mamula

film mamula
Režiju za balkanski horor film Mamula (na engleskom Nymph) potpisuje Milan Todorović, a premijerno će biti prikazan 8. marta.

Ovaj horor film na engleskom jeziku prati dvije mlade Amerikanke koje dolaze u posjetu prijateljima u Crnoj Gori, željne zabave i dobrog provoda. Ignorišući savjete mještana, ova grupa prijatelja odlazi na zabranjeno ostrvo Lastavica kako bi posjetili tvrđavu Mamula.

Tokom istraživanja tvrđave oni shvataju da nisu sami - s njima je i krvožedna sirena - ubica. U filmu, prenosi Kolektiv.me, glavne uloge tumače Dragan Mićanović, Kristina Klebe, Franco Nero, Natalie Burn i drugi.

"Film predstavlja povratak Franka Nera u našu kinematografiju, nakon uloga u Neretvi i Banović Strahinji", navedeno je u opisu filma.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook