BORIS TADIĆ

U DS-u nema mjesta i za moju i za politiku Živkovića, Turajlić i Pešić

Arhiva31.01.14, 11:56h

Upitan je li postoji mogućnost da se vrati u DS on je rekao kako je u politici 'nikad ne reci nikad', ali ako u DS-u ima mjesta za Živkovićevu politiku, nema mjesta za njegovu

Boris Tadić / Foto: TanjugBivši počasni predsjednik demokrata Boris Tadić izjavio je kako u stranci u kojoj ima mjesta za politiku Zorana Živkovića, Srbijanke Turajlić i Vesne Pešić nema mjesta za njega te da će u narednom razdoblju odlučiti hoće li se politički angažirati.

On je gostujući na RTS-u pojasnio kako je stranku napustio zbog toga što su velike razlike između političkih ambicija i planova DS i onog što on misli da treba da bude politika DS.

"Ovdje se radi o filozofiji i koncepciji kojoj sam se ja suprotstavio još 2003. godine, a koju je Živković predstavljao. Taj teret sam morao da nosim kao predsjednik stranke, danas ne moram", kazao je Tadić.

On tvrdi da nije formirao politički front i da će odluku o daljem političkom angažmanu donijeti po povratku sa Munchenske sigurnosne konferencije.

Upitan je li postoji mogućnost da se vrati u DS on je rekao kako je u politici "nikad ne reci nikad", ali ako u DS-u ima mjesta za Živkovićevu politiku, nema mjesta za njegovu.

(Fena/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook