DEPO VREMEPLOV/ NAJLUĐI DERNEK U GRADU

Go-go plesačice na Winter Bikers Partyju: Ovako izgleda kad se najžešći bajkeri okupe u Sarajevu!

Arhiva30.01.14, 11:52h

U Domu mladih u Sarajevu 1. februara nas očekuje najluđi dernek u gradu Olimpic Winter Bikers Party MC Rajvosa. Kako je bilo na prošlogodišnjem derneku, kada su poseban štimung dale gošće iz Beograda, go-go rock&rolls girls, pogledajte u video prilogu DEPO Portala

Mc Rajvosa 2013U Domu mladih u Sarajevu u subotu, 1. februara, nas očekuje najluđi dernek u gradu Olimpic Winter Bikers Party MC Rajvosa. Kako je bilo na derneku 2013. godine, kada su poseban štimung dale gošće iz Beograda, go-go rock&rolls girls, provjerite u prošlogodišnjem prilogu DEPO TV-a, u kojem možete osjetiti dio atmosfere sa ovog najluđeg partyja u prijestolnici BiH.

Rajvosa MC uz podršku MC unije BiH organizuje tradicionalno najveći dernek u gradu i druženje u zimskim danima uz dobre bendove, GO-GO plesačice, ledeni Jeger i Sarajevsko pivo". U dobrom raspoloženju bajkeri su poručili da će prvim jugom izaći na ceste Bosne i Hercegovine.

Mc Rajvosa 2013

Za DEPO TV govore predsjednici klubova MC Rajvosa i MK Ultra Team iz Sarajeva, Dragon MC iz Kladnja i jedna go-go plesačica koja je željela biti anonimna, ali nažalost nije skupila hrabrosti reći nešto više za naš portal.

Podsjećamo kako je bilo na prošlogodišnjem Winter Bikers Partyju:

(DEPO PORTAL, pripremio: J. KORJENIĆ)

VEZANI TEKST: OLIMPIC WINTER BIKERS PARTY MC RAJVOSA U DOMU MLADIH: Budi fan i klikni 'share': DEPO Portal vodi vas na najveći bajkerski dernek na Balkanu!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook