FOTO/ 'VERTIKALNO' UREĐENJE PREKRASNOG MALOG STANA

Idealnih 29 kvadrata, zaista, postoji! Uvjerite se i sami!

Arhiva30.01.14, 10:51h

Dnevni boravak, spavaća soba, trpezarija i kućni ured su smješteni u istom prostoru bez ikakvih pregrada. Za pretpostaviti je kako je za sve ove funkcije potreban puno veći prostor, ali to nije tako ako se uređenje planira 'vertikalno'

Idealnih 29 kvadrata, zaista, postojiProstor od 29 kvadrata je doista malen i čovjek bi očekivao kako će se u njemu osjećati skučeno. Međutim, to uopće ne mora biti tako ukoliko se iznađe pametno i praktično rješenje.

Dokaz tome je ovaj stančić u Göteborgu koji je puno, puno manji nego što se čini.

Dnevni boravak, spavaća soba, trpezarija i kućni ured su smješteni u istom prostoru bez ikakvih pregrada. Za pretpostaviti je kako je za sve ove funkcije potreban puno veći prostor, ali to nije tako ako se uređenje planira 'vertikalno'.

U ovom stanu krevet za spavanje je odignut od poda tako da ne zauzima površinu, a ispod njega je smješten stol namijenjen radnom prostoru. Takav raspored omogućio je dobivanje prostora za dnevni boravak, pa čak i za trpezariju.

Svaki dio je lijepo razgraničen i umjesto da je prostor malen i prenatrpan, on je zapravo vrlo funkcionalan i praktičan.

U našoj fotogaleriji pogledajte kreativnost na djelu!

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook