FOTO/ DEPO PORTAL NA OTVARANJU PRVOG MANNERS BUTIKA U SARAJEVU

Novo u centru grada: Intimno rublje za Bosanca 21. stoljeća - cijeni tradiciju, a živi za promjene!

Arhiva01.02.14, 14:01h

U saradnji s kompanijom Mamče, kompanija Alma Ras otvorila je butik finog muškog rublja i spavaćeg programa, Manners. DEPO Portal vodi vas slikom u novu prodavnicu u centru Sarajeva...

Alma Ras lansirala novo rublje za muškarce - MannersOtvaranje prvog Manners butika u Sarajevu upriličeno je u subotu, 1. februara, sa početkom u 12 sati u Titovoj br. 32. U saradnji s kompanijom Mamče, kompanija Alma Ras otvorila je butik finog muškog rublja i spavaćeg programa, Manners. Na ovaj će način Manners biti bliži muškoj populaciji kojima će omogućiti i bolju prezentaciju proizvoda.

Kako kaže sam slogan „Man in motion“, Manners rublje namijenjeno je muškarcu 21. stoljeća koji cijeni tradiciju ali teži savremenim pokretima.

Manners muškarac se uspješno nadmeće sa dinamičnim vremenom te prilagođava svom okruženju. Neovisan, odvažan, uspješan - Manners muškarac osvaja novi milenij svojim sigurnim nastupom, orginalnošću i odvažnom kretnjom kroz životne situacije u kojima odlučuje, osjeća, upravlja i inspirira. Muževan u svojoj samouvjerenosti, moderan u razumjevanju ljudi oko sebe, Manners muškarac cijeni tradiciju ali živi za promjene i kretanje prema naprijed, pojašnjava kreativni tim uspješne bh. kompanije Alma Ras.

U prvom Manners butiku, pored rublja i muških pidžama dugih nogavica, možete pronaći capry pidžame te majice, muške bermude i udobne Manners ogrtače sa kapuljačom. Osim već prepoznatljivog Manners branda, u butiku će se naći i rublje vrhunskih stranih brandova, što će prvi Manners butik učiniti zaista posebnim mjestom za muškarce koji prepoznaju udobnost.

DEPO Portal vodi vas slikom u novu prodavnicu u centru Sarajeva...

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook