LIKE!

Faderalni Zavod za zapošljavanje umjesto poslova poziva na lajkanje!

Arhiva29.01.14, 17:24h

'Redovne obavijesti u vezi s aktivnostima Federalnog zavoda za zapošljavanje i kretanjima na tržištu rada - kako u Bosni i Hercegovini tako i na globalnom planu – učinile su da se broj članova povećava rapidno svaki dan', priopćio je zavod pozvavši korisnike ove društvene mrež da 'lajkaju' njihov profil

Facebook nova
Profil Federalnog zavoda za zapošljavanje na društvenoj mreži Facebook nedavno je premašio brojku od 10.000 'lajkova', pohvalio se u priopćenju za javnost taj federalni zavod.

Federalni zavod za zapošljavanje navodi kako je u 2012. godini uspostavio službeni profil kako bi uspostavio''što uspješnije i brže interakcije s korisnicima – poslodavcima i nezaposlenim osobama – a u skladu sa suvremenim komunikacijskim trendovima'', piše Bljesak.info.

Time je, navodi zavod, komunikacijski kanal s korisnicima učinio još prohodnijim.

''Redovne obavijesti u vezi s aktivnostima Federalnog zavoda za zapošljavanje i kretanjima na tržištu rada - kako u Bosni i Hercegovini tako i na globalnom planu – učinile su da se broj članova povećava rapidno svaki dan'', priopćio je zavod pozvavši korisnike ove društvene mrež da ''lajkaju'' njihov profil.

Time će, tvrde iz Zavoda, osigurati ''blagovremene informacije o našim aktivnostima i drugim relevantnostima u vezi sa tržištem rada''.

Inače, prema posljednjim podacima, u Bosni i Hercegovini nezaposleno je 553.481 osoba od čega je Federacija BiH prednjačila po ljudima bez posla sa skoro 392.000 nezaposlenih.

Više od 60 posto nezaposlenih u BiH su kvalificirani i nekvalificirani radnici, a službeni podaci govore kako je u zemlji, koja po posljednjem popisu ima oko 3,8 milijuna stanovnika, statistička stopa nezaposlenosti trenutačno iznosi 44,5 posto.

(Bljesak.info/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook