FOTO/ POVRIJEĐENIM UKAZANA POMOĆ U DOMU ZDRAVLJA BREZA

Autobus u mjestu Dabravine kod Vareša se sudario s kombijem i sletio u rijeku, troje povrijeđenih!

Arhiva28.01.14, 17:18h

Licima koje su lakše povrijeđene ukazana je medicinska pomoć u Domu zdravlja Breza. Na mjestu saobraćajne nesreće obavljen je uviđaj, tokom kojeg je bila obustava saobraćaja, kako je potvrđeno za AA iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona

sudar kod Vareša

Foto: Eksluziva.ba

Jutros u 10:20 sati došlo je do nesreće na regionalnom putu u mjestu Dabravine kod Vareša, a u nesreći su lakše povrijeđene tri osobe. 

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je jedan autobus i kombi vozilo. Autobus je nakon sudara sletio u rijeku Stavnje, piše Anadolu Agency (AA).

Licima koje su lakše povrijeđene ukazana je medicinska pomoć u Domu zdravlja Breza. Na mjestu saobraćajne nesreće obavljen je uviđaj, tokom kojeg je bila obustava saobraćaja, kako je potvrđeno za AA iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

sudar kod Vareša

Iz Automoto saveza Bosne i Hercegovine (BIHAMK) ranije su upozorili građane, da se zbog ugaženog snijega na kolovozu, saobraćaj i dalje odvija otežano i usporeno na većini planinskih prevoja u BiH.

Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno, da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme. Na dionicama kroz usjeke skrećemo pažnju na učestale odrone kamenja na kolovoz, saopćeno je iz BIHAMK-a.

sudar kod Vareša

(Anadolija/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook