VIDEO/ BRUTALNA KAZNA ZA PRELJUB

Odveo djevojku na krov i sjekirom natjerao da se skine

Arhiva23.01.14, 13:20h

Do pasa gol muškarac (32) držao je svoju djevojku kao taokinju na krovu zgrade u kineskom gradu Sanya i prijeteći joj sjekirom za meso naredio da se skine ispred susjeda kako bi ju posramio

kazna za preljubDo pasa gol muškarac (32) držao je svoju djevojku kao taokinju na krovu zgrade u kineskom gradu Sanya i prijeteći joj sjekirom za meso naredio da se skine ispred susjeda kako bi ju posramio. Prestrašenu djevojku držao je za grlo, govorio da će ju ubiti i tvrdio da ga je varala s drugim muškarcem dok je on bio na poslu.

Neki tvrde da je žrtva njegova djevojka, a da je on bio ljut jer su njeni roditelji zabranili da se vjenčaju. Drugi pak tvrde da je par već u braku, te da ga je ona namjeravala ostaviti zbog neprestanih optužbi da ga vara. U jednom trenutku 32-godišnjak se skinuo u donje rublje i naredio djevojci da učini isto, a potom je skinuo svu svoju odjeću.

Naoružani policajci i stotine slučajnih prolaznika gledali su kako pregovarači pokušavaju spustiti muškarca i djevojku s krova. Čak su na mjesto ‘zločina’ doveli i članove njegove obitelji kako bi ga nagovorili da siđe, no to je bilo bezuspješno. Nakon što je nekoliko puta od policije tražio automobil s kojim će pobjeći, policija mu ga je i dovezla. Ipak, kad je muškarac sišao s krova, uhitili su ga i oslobodili djevojku.

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook