U SARAJEVSKOJ SPORTSKOJ DVORANI 'RAMIZ SALČIN'

Od 31. janura do 2. februara besplatan ulaz za meč Davis Cupa BiH - Grčka

Arhiva21.01.14, 21:48h

Meč BiH - Grčka na rasporedu od 31. januara do 2. februara u sarajevskoj sportskoj dvorani 'Ramiz Salčin'. Bit će to prvo odmjeravanje snaga naših tenisera s reprezentativcima Grčke na ovom nivou, a njihov posljednji susret bio je još 1998.godine u okviru III grupe Euro-afričke zone kada su Grci slavili rezultatom 3:0

džumhur nova

Izvlačenje parova meča prvog kola II grupe Euro-afričke zone Davis Cupa između BiH i Grčke bit će obavljeno 30. januara u prostorijama Olimpijskog komiteta BiH.

Meč BiH - Grčka na rasporedu od 31. januara do 2. februara u sarajevskoj sportskoj dvorani "Ramiz Salčin". Bit će to prvo odmjeravanje snaga naših tenisera s reprezentativcima Grčke na ovom nivou, a njihov posljednji susret bio je još 1998.godine u okviru III grupe Euro-afričke zone kada su Grci slavili rezultatom 3:0.

Na današnjem sastanku Organizacionog odbora meča potvrđeno je da će ulaz u Sportsku dvoranu "Ramiz Salčin" na Mojmilu biti besplatan kako bi se omogućilo navijačima i ljubiteljima bijelog sporta da u što većem broju bodre naše bh. tenisere u borbi za plasman u naredno kolo.

(Fena/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook