FOTO/ DRUŽENJE U SARAJEVSKOM CAFFE CLUBU 'GOGO'

Magacin Kabare proslavio tri godine rada: 'Talentovani ljudi koji svojim radom stvaraju i grade poseban umjetnički izraz'

Arhiva19.01.14, 21:19h

Osnivačica i predsjednica Magacin Kabarea Zana Marjanović iskazala je veliko zadovoljstvo i sreću što je okružena talentovanim i vrijednim ljudima koji svojim radom zajednički stvaraju i grade poseban umjetnički izraz u Sarajevu i BiH

Magacin Kabare tri godine postojanja

Foto: Oslobođenje.ba.

Druženjem sa prijateljima u caffe clubu Gogo, Magacin Kabare u subotu uvečer je proslavio tri godine uspješnog rada.

Osnivačica i predsjednica Magacin Kabarea Zana Marjanović iskazala je veliko zadovoljstvo i sreću što je okružena talentovanim i vrijednim ljudima koji svojim radom zajednički stvaraju i grade poseban umjetnički izraz u Sarajevu i BiH.

Osvrnuvši se na prethodne tri godine rada i projekte koje je Magacin Kabare realizovao, umjetnički direktor Magacin Kabarea Emir Kapetanović je obećao još mnogo novih projekata i aktivnosti koje će napraviti u budućnosti.

Proslava rođendana Magacin Kabarea nakon rođendanske torte, nastavila se uz sarajevski bend Billy Andol, koji su svojom sjajnom svirkom upotpunili rođendansku atmosferu.

Magacin Kabare je u prethodne tri godine rada napravio 18 kabarea i odigrao ih više od 200 puta pred bh., ali i publikom u regiji, predstavio prvi bh. web serijal ''Patriot'', organizovao prvo takmičenje stand up komičara amatera BiH ''Šeret'' te kroz radionice Malog Magacin Kabarea omogućio kreativni rad za više od 100 djece, koja su osmislila i napravila prvi bh. dječiji dokumentarno-igrani film ''Mit o Bosni i Hercegovini''.

Magacin Kabare tri godine postojanja

Nakon proslave rođendana Magacin Kabare nastavlja svoj Late Nite program te ovog četvrtka najavljuje društvenu hroničarku Rabiju Šuvalić i njen poznati one woman show ''Šalter 22''.

U subotu Magacin Kabare donosi prvi novitet u ovoj godini predstavljajući ''Magacin Kabare Show''. Cjelovečerno druženje u kojem će se pored glavne predstave večeri, koji je ove subote najstrastveniji kabare ''Tabu šema'', gosti u caffe clubu Gogo zabaviti kroz raznovrstan program koji će trajati više od dva i po sata.

Magacin Kabare već tri godine priređuje najbolja druženja i zabave, a subotnji Magacin Kabare show je samo još jedna potvrda tog, saopćeno je iz Magacina Kabare.

Magacin Kabare tri godine postojanja

(Fena/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook