VIDEO/ DIREKTOR DRŽAVNE FIRME PSUJE MAJKU SRBIJANSKOM MINISTRU PRIVREDE

Otpor dovođenju stvari u red: 'J... se, Raduloviću, majmune jedan! Mamicu ti j..., da ti rukovodiš!'

Arhiva19.01.14, 13:17h

Idiot, džukela, majmun samo su neki od “epiteta” kojima je na kolegijumu RTB „Bor“ direktor Blagoje Spaskovski nazvao ministra privrede Sašu Radulovića

Saša Radulović, srpski ministar privredeIdiot, džukela, majmun samo su neki od “epiteta” kojima je na kolegijumu RTB „Bor“ direktor Blagoje Spaskovski nazvao ministra privrede Sašu Radulovića.

Ljut na ministra privrede jer je riješio da malo pročešlja poslovanje RTB „Bor“, Spaskovski je cijeli kolegijum posvetio liku i djelu Radulovića. Šta misli o ministru privrede, javnost ne bi saznala da cijeli sastanak neko nije zabilježio, a zatim tonski snimak objavio na Jutjubu.

Epiteti poput idiota, džukele i majmuna, kako je tokom sastanka nazivao Radulovića, najblaže su vrijeđanje kojem je tokom razgovora sa saradnicima pribjegao Spaskovski. Sočne psovke, slanje Radulovića u materinu, kako se na snimku može čuti, Spaskovski je upotrebljavao u svakoj drugoj rečenici.

Potresen najavama ministra privrede da će se u tom preduzeću mnogo toga preispitati, Spaskovski, odnedavno kadar naprednjaka, više puta je povišenim tonom vrijeđao Radulovića uz poruku da ga u tome neće spriječiti ni šefovi Vučić i Nikolić.

Radulović je nedavno rekao kako najviše opstrukcija reformi i provjeri poslovanja javnih preduzeća stiže upravo iz RTB „Bor“. Cijena izgradnje nove Topionice za nekoliko godina je sa 200 porasla na 300 miliona eura. Sve to je Spaskovski negirao.

- Ovo je laž, za to treba da odgovara. Ja bih mu napisao krivičnu prijavu. Mi nismo dinar budžetskih sredstava potrošili - objašnjavao je Spaskovski na kolegijumu i nije propustio da sočno opsuje i izvrijeđa Radulovića.

Spaskovski je tokom protekle dvije decenije promijenio mnoge stranke. Prije nego što je prošle godine prešao u SNS, bio je član URS.

IZJAVE

Dotični uvaženi gospodin (ministar Saša Radulović) koji je sjedio ovdje rekao je: Ja sam ovdje došao da vam povećam i poboljšam imidž. Koji mi ti k... povećavaš i poboljšavaš imidž p... ti materina kad imamo platu 70.000 dinara i imamo problem vode i struje upravo zbog ovog idiota Saše Radulovića.

J... se, Raduloviću, majmune jedan. Boli tebe k... za poštenje i za Bor ... Raduloviću, mamicu ti j..., da ti rukovodiš?! Džukelo jedna, sram da te bude. Čak neću reći gospodin, jer on za mene nije gospodin. Ne može to neko da postane preko noći samo zato što je ministar... Ti si, bre, promjenjiv, kao lišće koje dođe s prolheća i padne s jeseni, eto toliko od mene.

Neću dozvoliti da nas niko šiba kao ovaj idiot što hoće. Ne počinje zakon od njega i ne može on da ruši sve zakone. I ne može on da hapsi. Mene mogu samo na silu, kao što je nekada bilo u vrijeme Tita. To sam napisao u mejlu šefu (Vučić ili Toma) koji sam poslao jutros. Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća...

Ministarstvo: Dirnuli smo u osinje gnijezdo

U Ministarstvu privrede za “Blic” kažu da reforme koje su pokrenuli diraju u privilegije interesnih grupa i bahatih parazita koje plaćaju svi građani.

- Takav javašluk mora biti prekinut. Dirnuli smo u osinje gniijezdo na svim mjestima gdje se arčio novac poreskih obveznika. Svi koji su time ugroženi, sami se oglašavaju i bore da održe status kvo. Najveće opstrukcije u prikupljanja ličnih karata preduzeća dolaze iz RTB „Bor“. Tamo su potrošili ogromne novce poreskih obveznika, a traže nove. To se neće tolerisati - poručuju iz Ministarstva privrede.

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook