VIDEO/ U NASELJU BRČANSKA MALTA

Automobilom pokosio pješake na autobuskoj stanici u Tuzli, tri osobe povrijeđene!

Arhiva17.01.14, 19:05h

Prema prvim informacijama osobe koje su povrijeđene nalazile su se na autobuskoj stanici kada ih je pokosilo putničko motorno vozilo. Identitet osobe koja je upravljala vozilom za sada nije poznat, a prema izjavama očevidaca do nesreće je došlo kada je vozač prilikom preticanja izgubio kontrolu nad vozilom


saobracajka u Tuzli
Danas oko 17:00 sati, tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Brčanskoj Malti u Tuzli.

Prema prvim informacijama osobe koje su povrijeđene nalazile su se na autobuskoj stanici kada ih je "pokosilo" putničko motorno vozilo. Identitet osobe koja je upravljala vozilom za sada nije poznat, a prema izjavama očevidaca do nesreće je došlo kada je vozač prilikom preticanja izgubio kontrolu nad vozilom.

Očevici također tvrde da je prije nezgode u kojoj su nastradale tri osobe na autobuskoj stanici, došlo prvo do sudara koje je izazvalo vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, nakon čega je pri velikoj brzini automobil prešao preko ostrva i pokosio pješake koji su čekali autobus. Kako nezvanično saznaje RTV Slon povrijeđeni su muškarac, djevojka i jedna maloljetna osoba.

Uviđaj na licu mjesta obavljaju pripadnici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK, o ovom događaju obavješten je i dežurni kantonalni tužilac. Sve povrijeđene osobe u ovoj nesreći prevezene su u UKC Tuzla, ljekari se još nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda.

(RTV Slon/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook