KAKO LI JE IGRATI PO OVOM

Đoković šokirao svijet fotkom jajeta koje se prži na terenu

Arhiva17.01.14, 12:45h

Prvi ovogodišnji teniski Grand slam turnir, Australian Open u Melbourneu ostat će svima u sjećanju po paklenim vrućinama zbog čega su neki tenisači zatražili liječničku pomoć

novak đokovićPrvi ovogodišnji teniski Grand slam turnir, Australian Open u Melbourneu ostat će svima u sjećanju po paklenim vrućinama zbog čega su neki tenisači zatražili liječničku pomoć.

Ovih dana temperatura se u Melbourneu ne spušta ispod 40 stupnjeva Celzijusa.

Naš Ivan Dodig predao je meč zbog vrućine uz izjavu 'kako je mislio da će umrijeti', a s obzirom na to da će temperatura sljedećih dana rati tenisačima koji moraju igrati po ovakvim uvjetima nije svejedno.

Jedan od njih jest i ponajbolji tenisač svijeta Novak Đoković koji je na društvenoj mreži objavio fotografiju jaja koje se na plavoj podlozi, koja se užarila na gotovo 60 stupnjeva Celzijusa, bez problema ispeklo.

'Evo kako je bilo. Hvala svima što su toliko dosljedni i strastveni prema ovom sportu', napisao je Đoković na svom Twitter profilu usput priloživši sliku jaja na oko. Pametnome dovoljno, a nema sumnje kako će ova fotografija - neke šokirati.

Na sreću organizatori su uveli pravilo da se meč može prekinuti zbog velike vrućine i da će jako paziti u koje se vrijeme održava uz dodatak kako će u Rod Laver Areni te u Hisense Areni uvjeti biti normalniji jer spomenuti tereni imaju pomični krov.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook