VIDEO/ DEPO PORTAL I COLOSEUM CLUB VAS NAGRAĐUJU

Osvojite ulaznice za koncert Elementala u Sarajevu!

Arhiva16.01.14, 10:25h

U subotu, 18. januara sa početkom u 22 sata, posjetioci sarajevskog Coloseum Cluba će imati priliku da još jednom uživaju u sjajnom nastupu hrvatskog benda Elemental. Depo portal i Coloseum klub nagrađuju najsretnijeg čitatelja dvjema ulaznicama za ovaj koncert: sve što trebate je poslati lične podatke (ime i prezime) na e-mail adresu [email protected]

Elemental u Coloseumu
U subotu, 18. januara sa početkom u 22 sata, posjetioci sarajevskog Coloseum Cluba će imati priliku da još jednom uživaju u sjajnom nastupu hrvatskog benda Elemental. Depo portal i Coloseum klub nagrađuju najsretnijeg čitatelja dvjema ulaznicama za ovaj koncert: sve što trebate je poslati lične podatke (ime i prezime) na e-mail adresu [email protected].

Elemental je prošle godine, proslavom 15 godina uspješnog muzičkog postojanja, pokazao zašto su jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora. Ovu značajnu godišnjicu su obilježili na najbolji mogući način: zvaničnom turnejom i koncertima u većim gradovima cijele regije, te najnovijim albumom 'Sve je u redu'.

Na radost njihove ogromne armije fanova, ovaj januar odlučili su da naprave najbolji dernek u sarajevskom centru zabave, Coloseum Clubu. Pored novih hitova sve posjetioce će vratiti u element i podsjetiti ih na stare hitove iz bogate riznice 15-godišnje karijere. 

Za sreću su potrebne »Male stvari« zato vam dajemo »Sto jedan razlog« da dođete na svirku gdje je sve moguće pa čak i »Romantika«. Arena će ove subote biti na nogama a za sve dodatne informacije posjetite stranicu www.coloseum-club.com.



(DEPO PORTA/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook