VIDEO/ NAJGORI OD NAJGORIH

Objavljene nominacije za Zlatne maline: Ove filmove treba zaobići u širokom luku!

Arhiva15.01.14, 19:05h

Nominacije su izašle uoči objave nominacija za Oscara, koje će biti objavljene sljedeće sedmice. Dobitnici će biti proglašeni 1. marta

Grown Ups 2 Objavljene su nominacije za Zlatne maline. Jednu od Zlatnih malina sigurno će dobiti i Grown Ups 2, blesava komedija koja prati četiri prijatelja iz djetinjstva, Adama Sandlera, Kevina Jamesa, Chrisa Rocka i Davida Spadea. Film je sakupio osam nominacija, uključujući onaj za najgori film, scenarij, glavnog glumca (Sandlera) te još mnoge druge.

Kao sporedni glumac nominiran je i Taylor Lautner, a u kategoriji žena to je Salma Hayek. Kao jedan od uvjerljivo najgorih glumaca Hollywooda, Sandler je već dobio poneke Maline. Prošle godine dobio ju je za najgoreg glumca, a isto mu se dogodilo i pretprošle godine, piše National Post.

Višestruko su nominirani i "Usamljeni osvetnik" s Johnnyjem Deppom u glavnoj ulozi te "Zemlja: Novi početak" s Willom Smithom i njegovim sinom Jadenom, u režiji Nighta Shyamalana.

Nominacije su izašle uoči objave nominacija za Oscara, koje će biti objavljene sljedeće sedmice. Dobitnici će biti proglašeni 1. marta.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook