JOSIP ŠIMUNIĆ PROGOVORIO O SUSPENZIJI

Savjetovali su mi da šutim, uskoro ćete sve saznati!

Arhiva15.01.14, 12:44h

Utakmica sa Širokim Brijegom je bila jako korektna, već godinama smo tu, uvijek lijepo dočekani i primljeni i što reći nego svaka čast Hercegovcima, najbolji ste", kazao je Josip Šimunić

josip šimunić
Donedavni reprezentativac Hrvatske i jedan od najboljih fudbalera Dinama Josip Šimunić bio je najpopularnija "faca" u Širokom Brijegu među svim igračima tokom odigravanja prijateljskog susreta domaćeg bh. premijerligaša i njegovog Dinama.

Susret je završio pobjedom Dinama 1:0, a Šimunić je nedugo nakon utakmice odlučio imati prvi javni istup nakon što je nedavno kažnjen i od Hrvatskog nogometnog saveza, kao i od FIFA-e zbog uzvikivanja slogana "Za Dom" što se dogodilo na Maksimiru nakon odlučujuće kvalifikacione utakmice za plasman na Mundijal u Brazil i pobjede 2:0 protiv Islanda.

Podsjetimo, FIFA je Šimunića tada kaznila sa zabranom igranja u deset sljedećih službenih utakmica "Vatrenih".

"Utakmica sa Širokim Brijegom je bila jako korektna, već godinama smo tu, uvijek lijepo dočekani i primljeni i što reći nego svaka čast Hercegovcima, najbolji ste", kazao je za Javno.ba Josip Šimunić.

Poručio je kako će u Hercegovinu i Široki Brijeg rado doći kada se god ukaže prilika. Što se samih priprema Dinama tiče kazao je sljedeće:

"Tek smo zapravo krenuli, do nastavka sezone je još mjesec dana, za sada sve super ide i sigurno možemo biti zadovoljni", smatra Šimunić.

Naravno, nije moglo proći bez pitanja novinara u vezi sankcija od strane FIFA-e i HNS-a.

"Ništa o tome za sada neću reći, dobio sam savjet da o tome ne govorim i zato još uvijek po tom pitanju šutim. Ovo je moj prvi medijski istup nakon tih događaja i još nije vrijeme da o tome javno diskutujem", naglasio je Šimunić.

Upotan dada će doći vrijeme da o tome progovori, Šimunić je odgovorio:

"Ubrzo će šira javnost sve saznati šta imam za reći. Ovom bih prilikom još jednom pozdravio sve navijače i Dinama i Hrvatske reprezentacije u Širokom Brijegu i čitavoj Bosni i Hercegovini, a o svemu ostalome kada dođe vrijeme za nešto takvo" - kazao je na kraju ovog razgovora za javno.ba Josip Šimunić.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook