BLIŽE SE ČETIRI GALA PREMIJERE U SARAJEVU

Tim mjuzikla 'DJ Šampinjon: Vrh svijeta' donirao ulaznice članovima Udruženja 'Život s Down sindromom'

Arhiva14.01.14, 10:40h

Ovo udruženje osnovano je 2006. godine i usmjereno ka dizanju kvalitete života djece, omladine i osoba s Down sindromom i njihovih porodica, a sretni smo što smo u prilici da im pružimo barem simboličnu podršku u vidu ulaznica za prvi BH autorski mjuzikl za djecu i odrasle

DJ Šampinjon: Vrh svijeta
Tim mjuzikla «DJ Šampinjon: Vrh svijeta» donirao je ulaznice članovima Udruženja «Život sa Down sindromom», a naši dragi prijatelji pridružit će nam se 17. januara na prvoj gala premijeri u sarajevskom BKC u 18:30h. Ovo udruženje osnovano je 2006. godine i usmjereno ka dizanju kvalitete života djece, omladine i osoba s Down sindromom i njihovih porodica, a sretni smo što smo u prilici da im pružimo barem simboličnu podršku u vidu ulaznica za prvi BH autorski mjuzikl za djecu i odrasle.

Ponosni smo i što ćemo ugostiti polaznike Kids Lab škole Instituta IMTM, a ovi talentirani mališani će i učestvovati u mjuziklu djecu i odrasle «DJ Šampinjon: Vrh svijeta» na četiri gala premijere 17., 18., 24. i 25. januara.
 
U prodaji su pojedinačne ulaznice za mjuzikl po cijeni od 10KM na portalu www.kupikartu.ba , a možete ih naći i na blagajni BKC od 10 do 17h, te na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba:  Raisseburo u Uniticu, Centrotrans agencija Ferhadija, Cafe Opera, Dea Hillton u Ulici Branislava Đurđeva 8/1, Magaza u Ulici Veliki Ćurčiluk 20, Gaudi Lufthansa City Center u Trampinoj 10/II, Kompas Tours u Ulici Maršala Tita bb, ZOI  Tours agencija u Ulici Branilaca Sarajeva 21, Tropik Media Shop - BBI Centar.

U ponudi su i «Family Pack» ulaznice po cijeni od 35 KM koje vrijede za četiri osobe.
 

(DEPO PORTA/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook