DRAMA NA GRANICI SLOVENIJE I HRVATSKE

Ilegalac iz BiH bježao od policije, pa ukrao automobil i sletio s ceste... Onda se ponovo dao u bijeg!

Arhiva12.01.14, 10:00h

Danas je priveden dežurnom županijskom državnom tužiocu Županijskog suda u Zagrebu. Saznaje se kako je protiv ovog državljanina BIH raspisan i evropski nalog za hapšenje

hrvatska granicaNakon što je prilikom kontrole izlaska iz Slovenije izašao iz putničkog automobila i pobjegao slovenačkim graničnim policajcima na graničnom prijelazu u Gruškovju, zagorski policajci su juče u kasnim poslijepodnevnim satima na potezu između Maclja i Krapine ulovili 45-ogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, piše Večernji list.

Prilikom privođenja u policijsku stanicu u Krapinu, na parkiralištu ispred policijske zgrade, 45-ogodišnjak im je pobjegao te se ponovo dao u bijeg.

Kilometar, dva dalje iz smjera Krapine prema Svetom Križu Začretju ukrao je putnički automobil, ali nakon što je vozio tek nekoliko kilometara prema Zagrebu sletio je s ceste na području Svetog Križa Začretja.

U nesreći nije povrijeđen, ponovo se dao u bijeg, no policija ga je ubrzo uhapsila te je negdje oko 19 sati ponovo priveden u krapinsku policijsku stanicu.

Danas je priveden dežurnom županijskom državnom tužiocu Županijskog suda u Zagrebu. Saznaje se kako je protiv ovog državljanina BIH raspisan i evropski nalog za hapšenje.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook