'TUŽIT ĆU CLOSER AKO OBJAVI PRIČU'

Francuski predsjednik Hollande u tajnoj vezi s 18-godina mlađom glumicom?!

Arhiva10.01.14, 10:51h

Sedmičnik je na svojoj internet stranici najavio u četvrtak kasno navečer posebno izdanje za sljedeći dan u kojem se 'u posebnom prilogu na sedam stranica otkrivaju fotografije veze šefa države i glumice'

Julie Gayet i Francois HollandeFrancuski predsjednik Francois Hollande, osuđujući "nasrtaj na njegov privatni život", izjavio je da namjerava sudski goniti časopis Closer koji je najavio da će objaviti priču o Hollandeovoj vezi s glumicom Julie Gayet.

Govoreći u vlastito ime a ne u svojstvu predsjednika republike, Francois Hollande "osuđuje duboko nasrtaj na njegov privatni život na koji ima pravo kao i svaki građanin" dodajući da "razmatra sljedeće korake, uključujući sudske, koje bi poduzeo protiv te objave" u Closeru.

Taj tračerski časopis napisao je da Francois Hollande (59) ima vezu s glumicom Julie Gayet (41), u prilogu od sedam stranica popraćenom fotografijama koji treba biti objavljen u petak.

Sedmičnik je na svojoj internet stranici najavio u četvrtak kasno navečer posebno izdanje za sljedeći dan u kojem se "u posebnom prilogu na sedam stranica otkrivaju fotografije veze šefa države i glumice".

Closer na naslovnici objavljuje fotografiju predsjednika s naslovom: "Francois Hollande i Julie Gayet - predsjednikova tajna ljubav".

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook