FOTO/ OAZA RAZLIČITIH STILOVA

Šarmantan stan koji spaja nespojivo i pršti bojama

Arhiva08.01.14, 18:04h

Drveni bijeli podovi u kombinaciji sa svijetlim zidovima stvaraju osjećaj čistoće i elegancije. Dekor je vrlo promišljeno usklađen. Stan je ugodan i primaljujući, boje i teksture su lijepo usklađene, a elementi različitih stilova međusobno se nadopunjuju

Šarmantan stan koji spaja nespojivo
Stan smješten u Madridu nedavno je renoviran i postao puno svjetliji i usklađeniji. Projekt renovacije potpisuje Merry Design Studio. Iako su poboljšanja promijenila atmosferu, originalna struktura i lokacija ono su što stanu daju poseban šarm.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, spavaćom sobom s kupatilom i gostinjskom sobom. Nije prevelik, ali je definitivno jako zanimljiv.

Boja zidova je svijetla boja ljuske jajeta, dok je paleta boja namještaja i ukrasa vrlo bogata, od neutralnih nijansi do vrlo živih.

Drveni bijeli podovi u kombinaciji sa svijetlim zidovima stvaraju osjećaj čistoće i elegancije. Dekor je vrlo promišljeno usklađen. Stan je ugodan i primaljujući, boje i teksture su lijepo usklađene, a elementi različitih stilova međusobno se nadopunjuju. Pogledajte fotogaleriju!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook