VELIKA TRAGEDIJA

Bili su mladi i zaljubljeni, a sada ih više nema

Arhiva07.01.14, 14:41h

Šibenska policija sinoć je kratko izvijestila o tragediji koja se dogodila kod željezničke stanice Ražine. U naletu voza smrtno su stradale dvije osobe. Nesreća se dogodila nešto prije 22.30 sati. Stradali su 17-godišnja djevojka i 20-godišnji mladić

velika tragedijaŠibenska policija sinoć je kratko izvijestila o tragediji koja se dogodila kod željezničke stanice Ražine. U naletu voza smrtno su stradale dvije osobe. Nesreća se dogodila nešto prije 22.30 sati. Stradali su 17-godišnja djevojka i 20-godišnji mladić, piše Index.hr. Roditelji 17-godišnje djevojke koja je stradala sinoć pod vozom u Ražinama vijest o njenoj smrti doznali su dok su bili u Vukovaru. Odmah su se uputili kući. “Jutros čujem da su hodali prugom, gdje stalno mladi hodaju na putu iz trgovačkog centra Dalmare, i da su na ušima imali slušalice, slušali muziku, pa nisu čuli voz.

Uzalud im je 28-godišnji strojovođa, momak iz Perkovića, signalizirao i trubio. Strašno je to što se dogodilo, tako mlada cura, ima i malu sestru koja tek ide u drugi razred osnovne škole”, ispričao je za lokalni portal ŠibenikIN susjed. 17-godišnjakinja i mladić koji je poginuo, bili su u ljubavnoj vezi. Bili su mladi i zaljubljeni, a sada ih više nema 1 Hodali su prugom “Sinoć, 6. januara oko 22 30 sati u Ražinama na ulazu na željeznički kolodvor je došlo do naleta voza koji je saobraćao na relaciji Šibenik- Perković na dvije osobe koje su smrtno stradale i to maloljetnica s područja Šibenika i 20-godišnjak iz Konavala, a koji su hodali željezničkom prugom.

Vozom je upravljao 28-godišnji strojovođa iz Perkovića. Uviđajem na mjestu događaja je rukovodio Županijski državni odvjetnik, a prisutan je bio i saobraćajni vještak. O ovom događaju slijedi izvještaj Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.”, izvijestila je jutros policija. Prema pisanju portala Šibenik.in, voz broja 5828 krenuo je u 22.20 sati iz Šibenika prema Perkoviću, samo nekoliko minuta kasnije, na Ražinama pod nadvožnjakom, naletio je na dvoje mladih ljudi. Strojovođa je navodno signalizirao i kočio, no mladić i djevojka hodali su po pruzi i nisu se micali, a voz se nije stigao zaustaviti.

Na mjesto tragedije izašli su državni odvjetnik i vještak za željeznički saobraćaj te više istražitelja kako bi utvrdili što se dogodilo. Zasad nije poznato radi li se o tragičnoj nesreći ili samoubistvu, no vjerojatno se radi o nesreći. Na mjestu na kojem se dogodila nesreća nema obilježenog pružnog prijelaza, no mnogi lokalni stanovnici tuda hodaju prugom jer im je to najbliži put do kina i kafića.

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook