FOTO/ DEKADENCIJA NA 460 KVADRATA

Luksuz na više nivoa: Nekad je ovo bilo skladište, a sada je prekrasni apartman...

Arhiva05.01.14, 18:32h

Vlasnik i Martin Building Company zajedno su dizajnirali i opremili ovaj prostor zanimljivim detaljima, poput koša za košarku, stabla u sredini dnevnog boravka ili osvijetljenih cijevi od čelika u hodniku. Velik i svijetao prostor osigurali su im brojni krovni prozori koje nisu dirali, dodatno su istaknuli drvene grede, a rezultat je veliki zabavni prostor koji uključuje i dio za opuštanje

Nekad je bio skladište, a sada je luksuzni apartmanVeliki prostori oduvijek privlače ljude koji se vole zabavljati sa stilom i one koji si takav luksuz mogu priuštiti. Ovaj apartman na jugu San Francisca, površine 460 kvadratnih metara, proteže se na više nivoa i nekad je bilo skladište, a sada je pretvoren u udoban dom, idealan za bogat društveni život.

Vlasnik i Martin Building Company zajedno su dizajnirali i opremili ovaj prostor zanimljivim detaljima, poput koša za košarku, stabla u sredini dnevnog boravka ili osvijetljenih cijevi od čelika u hodniku. Velik i svijetao prostor osigurali su im brojni krovni prozori koje nisu dirali, dodatno su istaknuli drvene grede, a rezultat je veliki zabavni prostor koji uključuje i dio za opuštanje.

Vjerujemo da bi mnogi voljeli živjeti u ovakvom prostoru, no on je nedavno prodan za 3,32 miliona dolara novom, sretnom vlasniku. Zar ne?

(domidizajn.jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook