FOTO/ RADOST ZA MALIŠANE U SARAJEVU

Nota Design tim organizovao novogodišnju priredbu za djecu bez roditeljskog staranja

Arhiva24.12.13, 13:32h

Djelatnice KJU „Dom za djecu bez roditeljskog staranja“ Bjelave su direktoru Damiru Šahuriću izrazile zahvalnost za ovu humanitarnu akciju Nota Design tima, uz zajedničku želju da ovakva druženja prerastu u tradiciju

radost za mališane bez roditelja

Nota Design tim je u svom showroom-u organizovao novogodišnju priredbu i podjelu paketića za djecu iz KJU „Dom za djecu bez roditeljskog staranja“ Bjelave. Uposlenici Nota Design-a su dočekali mališane i u ugodnoj atmosferi priredili druženje.

Djeca su bila veoma iznenađena opuštenom atmosferom i načinom kojim su ih dočekali svi iz Nota Design tima. Radost je kulminirala kada se nakon nekoliko poziva od strane mališana ukazao Djeda Mraz sa punom vrećom paketića.

Kao znak zahvalnosti, svako dijete je Djeda Mrazu recitovalo i pjevalo pjesmicu. Djelatnice KJU „Dom za djecu bez roditeljskog staranja“ Bjelave su direktoru Damiru Šahuriću izrazile zahvalnost za ovu humanitarnu akciju Nota Design tima, uz zajedničku želju da ovakva druženja prerastu u tradiciju.

radost za mališane bez roditelja

Firma Nota Design se bavi projektovanjem, opremanjem i uređenjem enterijera, dizajnom i izradom unikatnog namještaja, te namještaja po mjeri. U navedenim djelatnostima koriste se isključivo visoko-kvalitetni i inovativni materijali i tehnologije, a stručno osoblje firme će kroz komunikaciju s Vama, funkcionalnim i kreativnim prijedlozima i rješenjima zadovoljiti sve Vaše zahtjeve i želje. Showroom Furniture & Interiror Solutions se nalazi u ulici Zmaja od Bosne 38-40, prekoputa hotela Bristol.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook