DEPO PREPORUKA

Praznični program uz Cinema TV

Arhiva24.12.13, 12:27h

Cinema TV za svoje je gledatelje pripremio božični program, a šta ćete moći gledati 25, 26. i 27. decembra, provjerite u nastavku

Priča o Isusovu rođenju

THE NATIVITY STORY/Priča o Isusovu rođenju  -  24.12. u 21 sat

Mlada žena bori se sa sudbinom kako bi uradila ono za što je odabrana, odnosno da na svijet donese Božjeg sina. Njeno dijete donijet će spas ljudima na Zemlji. Marija (Keisha Castle-Hughes) je mlada i bezbrižna djevojka. Dvije godine prije rođenja Isusa, Marija shvati kako će ona biti ta koja će na svijet donijeti Spasitelja - dijete koje će promijeniti svijet. Unatoč svojoj nezavidnoj situaciji, Marija pronađe vjeru i unutarnju snagu da postane majkom Isusa.

Fred Mraz

FRED CLAUS/Fred Mraz  -  25.12. u 21 sat

Fred Claus (Vince Vaughn) proživio je čitav život u bratovoj velikoj sjeni. Fred je pokušavao, ali nije uspijevao slijediti primjer koji je davao mlađi Nicholas (Paul Gimatti) koji je bio savršen ... Svetac. I tako je Nicholas postao primjer davanja dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost: prepredeni ovrhovoditelj koji je ostao bez sreće i novca. Unatoč protivljenju gđe Mraz, Nicholas pristaje pomoći svojem bratu pod jednim uvjetom: da dođe na Sjeverni pol i zasluži novac koji treba radeći u Djedovoj radionici. Problem je što Fred nije baš materijal za vilenjaka, a kako je Božić sve bliže, Fred bi mogao ugroziti najsretniji blagdan godine.

Divan život

IT'S A WONDERFUL LIFE/Divan život - 25.12. u 23 sata

George Bailey (Stewart), poslovni je čovjek na rubu samoubojstva na sam Badnjak. Georgea su pritisli brojni problemi, a kap koja je prelila čašu bila je gubitak značajne svote novca, 8.000 dolara, koje je zabunom ispustio. Tada se pojavljuje njegov anđeo čuvar Clarence (Henry Travers), koji ga želi odgovoriti od čina, pokazujući mu kako bi njegov grad, obitelji poznanici izgledali da se nikad nije rodio. Pokazao mu je, da je njegov život dragocijen i mnoga dobra se ne bi dogodila, da se nije rodio.

"Divan život" je jedan od najpoznatijih i najemitiranijih filmova svih vremena. Redovito se prikazuje za Božić na televizijskim postajama širom svijeta. Premda danas ima status klasika, film je u vrijeme nastanka loše prošao na kino-blagajnama i donio puno problema svom autoru Franku Capri.

Američki filmski institut uvrstio je film među 100 najboljih filmova ikad snimljenih.

The Ant Bully

THE ANT BULLY/Mravatar -  26.12. u 21 sat

Desetogodišnji Lucas Nickle (Zach Tyler) se nedavno preselio u novi grad sa svojom obitelji i nije našao nijednog prijatelja. Roditelji (Cheri Oteri, Larry Miller) mu u posljednje vrijeme ne pružaju mnogo pozornosti zbog toga što su zaokupljeni planiranjem vikend-putovanja povodom godišnjice braka u Puerto Vallartu, a sestra Tiffany (Allison Mack) čini ga nesretnim. U međuvremenu, njegova draga, ali pomalo luda baka Momo (Lily Tomlin) vrijeme provodi pokušavajući zaštititi svoju obitelj od izvanzemaljaca o kojima je čitala u časopisima.

Da stvari budu gore, Lucas je postao glavna meta Stevea, kvartovskog nasilnika koji ne propušta priliku da ga gnjavi. Lucas zato uživa u uništavanju mravinjaka u svom dvorištu te se iskaljuje na bespomoćnim hrpicama zemlje i njihovim sićušnim stanovnicima udarajući ih, gazeći i polijevajući ih vodom. No Lucas ne zna da se pod njegovim nogama nalazi živi i užurbani svijet, a oni koji njemu izgledaju kao glupi mravi dio su složenoga društva s imenima i odnosima, odgovornostima i osjećajima. Već im je dosta da im dom uništava Lucas Uništavatelj i spremni su uzvratiti udarac. Čarobni napitak na kojem je dugo radio mravlji čarobnjak Zoc (Nicolas Cage) napokon je gotov. Jedna kap u Lucasovo golemo uho smanjit će ga na veličinu mrava i odvesti duboko u zemlju pred mravlji sud.

Kako sam jeo gliste

HOW TO EAT FRIED WORMS/Kako sam jeo gliste   -  25.12. u 17 sati

Pridošlica u školi hvata se ukoštac sa školskim nasilnikom i prihvaća izazov za koji nito drugi nema petlje u ovoj porodičnoj komediji. Film se temelji na popularnoj knjizi za djecu Thomasa Rockwella, How to Eat Fried Worms.

bucket list

BUCKET LIST, THE/Imaš petlju  -  26.12. u 23 sata

Jack Nicholson i Morgan Freeman u ulogama pacijenata, kojima je dijagnosticiran rak. Unatoč smrti koja im se približava, njih dvojica se upute na put oko svijeta s namjerom ostvarenja svega onog za što do sad nisu imali vremena.

Odmor ratnika

MARRY CHRISTMAS aka Joyeux Noël/Odmor ratnika  -  25.12. u 14.15

Na Badnjak 1914. čudesan događaj spojio je sudbine četvero ljudi: škotskog svećenika, francuskog poručnika, njemačkog tenora i njegovu ljubav, dansku sopranisticu. Zanimljiva četvorka našla se u samom srcu nevjerojatnog bratimljenja francuskih, njemačkih i britanskih trupa čiji su rovovi ponekad bili samo nekoliko metara udaljeni jedni od drugih. Tog Badnjaka dogodilo se čudo: vojnici su odložili puške, a neprijatelji su pružili jedni drugima ruke pomirenja, razmjenjujući cigarete, čokoladu i božićne čestitke, pokazujući kako i u ratu postoje momenti u kojima zaraćene strane zaboravljaju na svoje funkcije i pokazuju ljudsko lice.

Vražji Nicky

LITTLE NICKY/Vražji Nicky  -  27.12. u 21 sat

Vjerojatno svi znamo njegov broj i njegovo ime, a sada ćemo upoznati i cijelu njegovu obitelj. On je star i povukao bi se u mirovinu, a kao pravi tradicionalni otac želi da bar jedan od njegova tri sina naslijedi "obiteljski posao". Ali njegovi zbunjeni sinovi za to nisu sposobni, što nas ne bio trebalo čuditi ako znamo da je njihova majka anđeo! Adam Sandler, jedan od najduhovitijih američkih komičara, u ovoj će nam neobičnoj komediji pokazati kako njegovo pojavljivanje uvijek izaziva salve smijeha, čak i kad portretira sina samoga vraga.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook